22 March 2015

PU Rahmat balas hujah Aisyah Tajuddin ,

Assalammualaikum,




hello there,

cerahkan mata memasing dengan sunlight sikit :p  hehehe




Just another short post here :D
where I found it that its a good thing to share. Haaa bukan senang kita nak dengar benda benda baik ni kan... tetiba tadi tengah blogwalking , ter stop by kat blog Sayidah Napisah :*  credits to her for sharing this !

if yguys tak berkesempatan nak buka yotube untuk tengok, meh tgok kat sini je. Jangan fikir lah apa Aisyah tu cakap, tapi focus kan dengan hujah PU Rahmat yang for me, sangat peaceful and bernas :D
lets!




tchus!






Posted by Nur Farhana

8 comments:

  1. sebelum ni ada nampak video ni kat youtube tapi tak terdetik nak klik..
    tiba2... cik sayidah ada post, terus klik dan bersyukur sangat sebab Allah bukakan pintu hati nak klik link blog cik Sayidah....

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, thanks to her :) sekaligus dpt input yang simple ^^

      Delete
  2. Bagus pengisian video ni, byk info dan nasihat. Walaupon video asl tu x brapa nak baik, but at the same time tak perlu la org ramai nak mencemuh dgn maki2an semua. Buat tambah dosa je lepas tu boleh mngguriskan hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, video asal tu kita ambik pengajaran. Mungkin aisyah tu tak tau kan.. Video pu rahmat ni boleh jadi kan rujukan aisyah and ramai orang lagi. Eventho sekejap je pun vid nya :)

      Delete