13 March 2015

CPUV campaign #Nuffnang 3

Assalammualaikum,





hello fellow peepals !




Ya Allah, sorry sangat sebab nampak macam berderet post pasal cpuv nuffnang ni, tapi sementara ada masa nak post ni lah rasa boleh ucapkan berbanyak banyak banyak terima kasih to all of you and nuffnang. Alhamdulillah lagi dua ads menenggek kat cpuv tu haa. I pray for you guys bahawa yguys pun sama ditenggekkan ads ads kat cpuv memasing. InsyaAllah,

ads kali ni pasal


1. Physioge; - Ready for Any...
2. Digi live

dah ada dua digi punya ads, quite interesting cuz I am one of the digi user ;)  oh and physiogel tu, if yguys nak tau it has something to do with our skin. More likely, it protects us from anythig! such as cuaca panas terik yang tetiba berkepam hujan (like now), bila kulit kering bila kita sejuk sangat if stay dalam aircond and so on. (cerewet sangat kulit kita ni kan :') panas tak boleh sejuk tak boleh). So! basically Physiogel is the answer :D sangat sesuai dengan tagline dia "Ready for anything".

promote sikit blog ni : Eshterxie :)
becuz she did a review on this product!



Baiklah,
Lets support these ads okay! and hey lovely bloggers sekalian, akan ku rajinkan diri and click kat yguys pnya ads juga :'D thanks again!


Posted by Nur Farhana

10 comments:

  1. wah.. tahniah.. smoga murah rezeki dekat nuffnang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, aminnn. Awak juga yaya :* terima kasih!

      Delete
  2. dari hari tu lagi dah isi borang untuk sample Physiogel free lepas meroyan tak menang giveaway tu. Tapi sampai skarang tak sampai2 lagi T_T Anyway congrats, nnti boleh tmbah lagi earning :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ye ke.... hmm dah jangan meroyan dah ok? thank you anyway dik :'D

      Delete
  3. waaah. untungnyaaa. tahniah.

    ReplyDelete
  4. Dtg melawat lagi.. Click2 he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih datang sini lagi :D! Hehe

      Delete