26 March 2015

CPUV campaign #Nuffnang 5

Assalammualaikum,





Hello there,



I know it is quite hard for me to visit others blog, to post more entry like before. Masa sangat mencemburui ku lalu dia paksa diri ini do something else yang much more important than this. Bukan nya bermaksud blog ni tak penting, but what is important more than test 1 kan? nothing :')

Sad but well, apa boleh buat. Tapi nya.. some of us yang sangat lah baik, rajin dan sudi meluangkan masa untuk click click my nuffnang ads , buat kan cpuv blog ni bertambah :'D alhamdulillah! terharu sangat dengan yguys yang sudi click click tauu. satgi am gonna spend more time to click korang punya nuffnang ads okies ;)


Am sorry but if yguys tengok bebetul, tu ada Cicakman 3 punya ads tu.. hhaaa nampak kan? if its not yguys, sapa lagi kan tolong dapat kan rezeki ni daripada Allah. THANK YOU SO MUCH TO ALL OF THE NUFFNANGERS AND NUFFNANG AS WELL ! (CLAPS)


 So siapa dah tengok cicakman 3 ? I heard that this time diorang buat diff storyline sikit. Ye lah dia punya hero pun dah tukar , dulu apek and now zizan ;p I didnt get the time to watch it lately ni. But yeah! dah lega sebab habis 2 test and 1 presentation for harini ! weeeeeee so lepas ni boleh la kot relax kepala otak tengok movie :D cicakman ke. harse*(gelak tahpape)





Posted by Nur Farhana

2 comments: