30 March 2015

CPUV campaign #Nuffnang 6

Assalammualaikum,






Hello everyone :)





Hari hari pun nak cakap sedih sebab tak dapat usha blog selalu pun tak boleh jugak. So here I am gonna share with youguys a good news pulak. yayayy!


For the first time, I got credited for nuffnang ads :")


ahahaha even its only 43 cents but I feel so grateful alhamdulillah :D thanks to all of you tau! and thanks too nuffnang for this oppurtunity. Nowadays serious talk dah berkurang orang click nuffnang. and so do I. I click less dah due to no time to click mehh. apa apa pun lets keep support this campaign and support on each other! rajin rajin lah kita update blog ;) the more you give the more you get kan?





Posted by Nur Farhana

9 comments:

  1. wahhh tahniah2 . sikit2 lama2 jadi bukit kan . klik nuff magic kinder sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you mad parihh! Tapi kan saya selalu nak buka blog awak thru nuffnang tak boleh :(

      Delete
    2. ohh hehee terima kasih sudi jenguk . agaknya saya tahu kenapa , cuba awk tambah www dekat awal link blog tu . tengok boleh x

      Delete
    3. Okay ! Next time if nak click thru nuffnang saya buat cemtu ok? Thanks again anyway :D

      Delete
  2. tahniah! nt kumpol duit byk2 ek..
    =)

    ReplyDelete
  3. okaylah...setiap kejayaan mula dengan kosong...
    nanti dah lama makin penuhlah tabung cik nanas... hehehe

    alang2 dah komen ni, nak tanyalah.. cik nanas dah pass ke hadiah GA kat kawan cik nanas? sebab saya check mailbox still tak ada apa2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi :'D ahhaha sorry sangat sebab tak update. sebab kan tak balik rumah lagi.. hadiah ada kat rumah.. nanti cuti mid sem, saya ingat saya post je senang ;) ok?

      Delete
    2. oh tak apa...
      ingatkan cik nanas dah pass kat kawan...
      takut tercicir kat mana2...
      hehehe.. :)

      Delete