13 March 2015

Helium Balloons!

Assalammualaikum,





Hey everyone :D




Im home~ haha k. After three weeks tak balik rumah, now baru nak balik. Ya Allah baru je rasa start second semester haritu and now its almost a month dah. Phew, another two weeks dah test bagai dah. Belajar pun macam apa lagi now then nak test 1 dah adehh.. why is this happening.



oooooook . cut it short now.
I just wanna share with you guys about the helium balloons yang for me it is so prettayh and ala ala tumblr! haha.

Ive been searching for cheap helium balloons selama ni, and selalu dengar ada jual kat Balloon Buzz, seksyen 9 , Shah Alam. Satu hal pulak nak ke sana. And now! Ive found a shop :D yayy! lepas ni boleh lah selalu beli Balloon kat "Awesome Party Shop".
Harga sebijik - seurat - satu helium balloons (normal) price dia RM 4.50
ok la kan? sebab nya haritu ada search kat insta shop and siap pm dia lagi, dia jual bouquet helium balloons cemtu ada like 6/7 balloons, price about RM70. LIKE WHUTTTAA? katanya sebab quality bagus. Latex balloons if I am not mistaken. haha tapi I would like to have a simple one, simple colours (pastel ke~ hehe)  and asalkan boleh terbang. yedok?

So, the kedai is located in Gamuda Walk, Kota Kemuning, Shah Alam. Senang pun senang and I saw some more awesome party packs and stuffs. Tomorrow nak ke sana balik, nak beli balloons for farewell mini party with my best girl friend :') (more pictures are coming tommorrow - gambar dengan belon :p)


ok ni model belon kita, my lil brother.. Iddeen. warna belon haruslah sedondon dengan baju.


So if sapa sapa tak tau nak beli helium balloons kat shah alam ni, boleh la datang Gamuda Walk. And pergi kat third level, I think so.. ke kat 4th level. erm..  :'p haha.





Posted by Nur Farhana

10 comments:

  1. ahaha klu saya, saya beli belon helium ni pastu try suara chipmunk mcm kat internet selalu buat tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha akak pun! esok nak buat macam tu :p

      Delete
  2. Tak tau pulak belon helium tu mahal. anyway esok boleh la pos video sis buat suara chipmunk tu. Muehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heehhehe insyaAllah kalau akak tringat nak record akak record hehehehehehe

      Delete
  3. COYG! Hehehe gang lah kita adik Iddeen

    ReplyDelete
  4. i love helium balloons too.. and ARSENAL! hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg ramai nya pminat arsenal ni!! hahaha. :p yasss helium balloon fer life!

      Delete
  5. erk...skung ade lg ke kt situ?harge same lg tak?utk jan 2016 ni?any updates?

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Lps ni kalau nak cari belon helium dan juga barang party yang lain, boleh terjah ke party shop kami di:

    GLOWING PARTY HOUSE

    Bangi Sentral outlet 0389122915
    Reko Sentral Kajang outlet 0387271445
    The main place mall usj21 subang outlet 0380207681

    Belon helium serendah rm3 je complete set with curly ribbon n weight!

    Professional service. Complete range party shop and one of the pioneer in Malaysia!

    Gitu.... jemput datang!

    Utk sample n profile balloon deco, like our fb page www.facebook.com/glowingpartyhouse
    Instagram @glowingpartyhouse

    ReplyDelete