16 March 2015

Beli buku guna voucher 1 Malaysia,

Assalammualaikum,



Hello guys,




I am actually tgh dalam class waiting for my lect. Its the first class of the week :0 and by this week starts means dah one month dah hadap lecture :') Alhamdulillah.. And good luck to me since week 5, which is next week, dah mula exam and test 1 . Hmm . And biasalag masing masing pun dah start busy, clickers nuffnang pun dah berkurang termasuk lah diri ini haha .. Dah tak sempat sangat nak ngadap lappy click nuffnang orang. Sorry rakan rakan ku ! Sobs*


Okay lah mari focus pada topic.
Last week, I spend all of my voucher by buying books. At first I thought that boleh beli stationary 10% macamtu but not anymore. The rules have changed . Kat MPH boleh beli bahan bacaan sahaja. Sedih wehh. Kengkonon nak beli buku nota cantik cantik pun kenot bcuz that considered as stationary. So , Diri ini dengan baik hatinya belanja adik dan rakan untuk beli buku. And these are what I bought :*



Tak dapat buku nota cantik, dapat buku cerita cantik pun jadi lah. 


Well, beli buku je dapat .. I believe thats a good thing! Both of the books are very good trust me. Maybe if I ter rajin.. Ter rajin la tapi, buat review for both books ke haaa kan. Oh pastu ye lah if guna duit belanja harian.. Nak ke kita spend duit kita selalu untuk beli buku kan? Paling paling pun spend untuk makan sedap, beli baju and so on. Haha atleast dapat la juga beli buku buku sikit dengan duit BB1M ni. Erm kalau dapat lebih best jugak ni :p 

Eh kbye hahaha

7 comments:

  1. Kitew tumpang voucher buku adik kitew jer...
    Sebab kitew dah tal layak dapat voucher buku tu kan..heheh.
    Nasib baik ada 3 orang adik yang dapat.so sorang bagi satu dekat kitew..
    Untungnya dapat 3 kan..hehehe

    ReplyDelete
  2. Tak dapat voucher buku lagi, nak beli text book T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa macam I dah kena beli buku teks then baru dpt voucher. Hmm

      Delete
  3. Your blog is super cute!

    I am following you on gfc, would you like to follow me back so we can stay in touch?

    http://mypetitecorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. habiskan voucher dengan beli Dress, skirt, tudung and baju RM200, so now da tak pening kepala NAk fikir nak habiskan cmner.. hihi.. puas hatu sesngat, dpt baju, dapat buku jugak.. fuhh, nasib poli buat open day 3 minggu 3hari berturut turut..

    ReplyDelete