14 March 2015

My precious moment #HanaYuri

Assalammualaikum,




Hello everyone!



It has been such a busy day for me harini. Bukan busy buat apa pun , but busy meluangkan masa dengan orang orang tersayang :'p

Yesterday ada post pasal helium balloon kan? haaa harini I am gonna show some more pics with the balloons and whats the purpose I beli belon. Oh yes, and the kedai yang I beli tu kat The Awesomepartyshop in Gamuda Walk, Kota Kemuning, Shah Alam :D
Actually saja saja je beli belon haa sebab nak bid farewell kat my bestgirlfriend, dia pergi fly Jepun sana nuh nak belajar. Lepas ni another 4 years lah baru jumpa , InsyaAllah. (tp hope balik lah ya Malaysia time cuti lama ke. hihi). Most of the gambo yang akan di tepek kat entry ni adalah gambar gambar saya and dia and adik comel saya (tugas dia jadi photographer) heheh.

Gambar acah acah sikit. erm..tapi ni candid real punya hihi


Yang tudung merah tu, meet my bestfriend :) Khairunnisa Yurina.



okay baru comment pasal belon. cantik kan helium balloon kalau nak guna time photoshoot! and dengan natural lighting from sunlight :'D cahaya silau pun silau lah asal kan gambar cantik. ihiks


and gambar ni balloons nampak sangat meriah seperti tuan tuannya yang tampak ceria ^^ (eei ayat tak boleh bla k.)


tadi kitorang Lunch kat kedai nama Savaro Restaurant, kat Setia City Mall. First timer kat kedai ni, but worth it! and affordable :D apa lagi, if datang sini cuba kayzz.



ni foods dia, makan tiga orang dengan air sedap (tak tipu) and desert pulut mangga. RM 55.00 . kedai cantik and cozy. OK WORTH IT KAN? (pastu tengah promo, kitorang dapat free bubur kacang :') 
and ni adik tercinta serta belon. :D thanks for being my awesome photographer tak berbayar :'p

Bukan senang kan nak tengok Frauananas post gambo bebanyak cemni right? hahaha okay lah. Hope you guys boleh dapat inspiration untuk photoshoot ala ala pengantin or bestfriend goals (perasan) macam Iolls okies?! makesure kat padang lapang and restoran cantik dan tak harga merepeks. (jimat bajet)



Cukup sampai di sini sahaja :D Danke alle!



tschus!




Posted by Nur Farhana

6 comments:

  1. Replies
    1. Ahahh kalau dilla rajin, boleh belajar cook cemtu.😜

      Delete
  2. amboi gambar kat restaurant tu. kemain lagi muncung bibir tu. hehehe.. air tu mmg nampak colorful dan sdp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha over je en duck face ;p yep memang sedap pun! Tapi harga tak merepek tu okay tu☺️

      Delete
  3. Replies
    1. ahaha biasa biasa je awak :') macehhh

      Delete