12 March 2015

About me :)

Assalammualaikum,



its just a picture of me and my *uninterested to take picture face of cat*, Elsa


For those yang tak mengenali diri ni, here is some facts about me that sukahati yguys lah nak ambik tahu ke tak.
 :p

I was born in 1995, and a second child out of 7.
Now I am studying in UPM, Serdang.
Talkative, and in this beautiful blog life, I prefer to read entries with qualities and full of tips, or useful ideas. (haaa so apa lagi, post ler entry yang worth it for me to read :') )
And I believe, everyone can chase their dream.. with efforts.










Posted by Nur Farhana

8 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe boleh la tahan muda dia :'D

      Delete
  2. ramai rupanya budak upm serdang.. hehehehe..
    i am your super super super senior.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha atau pun upm tu yang ramai sangat orang kak. Xp hai super senior!!!

      Delete
    2. banyaknya adik beradik. o.O
      "I prefer to read entries with qualities and full of tips, or useful ideas." alamak. *tutup muka sambil delete blog* kekeke

      Delete
    3. Amelia jangan nak mengada! Yours ada quality okay! Akak suka baca sebab tak pernah tak gelak :'D sangat entertaining oh blog awak. Campak jauh jauh ok harapan awak nk delete blog. Huhh

      Delete
  3. Kawan sekolah menengah saya pun ada sorang kat sana ambil Pharmacy. Maria Syafiqah haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahaha impossible sikit nak jumpa cuz kolej dia mesti jauh . Sebab i am a language student :'D

      Delete