22 March 2015

CPUV campaign #Nuffnang 4

Assalammualaikum,



I know day by day, dah less dah idea nak post entry. Sometimes bukan nya takda idea :') I do have but, I got no time meh~ this is sad! My assignments pun dah start masuk menimbun, and test is just around the  corner. haaaa

ok, as the title di atas yguys mesti tahu dah apa yang I nak bagi tahu kan?




Alhamdulillah, syukur :D
and thanks to nuffnang plus my awesome bloggers yang sudi menjenguk blog plus click click nuffnang. :*

Actually kan.., to be truth.. clicking nuffnang ads dah jadi macam my routine everytime jenguk blog someone. Tak kisah la entry seseorang tu menarik perhatian atau tak. Tapi lagi best la kan if yang tarik perhatian with their entry, lagi semangat den click click nuffnang ads diorang. like 2 , 3 kali tauu hihi I know I am rajin :')

This time, IKEA -BED & BATH (march) punya ads dah rajin menonjolkan diri kat nuffnang ads kan? btw, Ikea is a fav place to shop barang barang rumah and a place for you to eat cheap, and awesome ice cream.. plus an awesome place for you to cuci mata and~ makan !
Well tambah pula now Ikea punya furniture seriously reasonable. ok. conclusion, IKEA is awesome. So bila dah click ads tu .. boleh la belek belek apa yang ada okies!

 oh and one more cpuv is from Umobile. I am not a Umobile user but trust me there're so many teenagers nowadays are using this. why!? cuz I believe its cheap, good and yeah! suitable for em. if nampak ads ni tetiba muncul dengan warna ke-oren-an tu~ boleh la rajinkan jari nak click .


Cukup sampai sini saja, nanti bebel panjang panjang tak habis entry kang..


Das ist alles peepals! :*





Posted by Nur Farhana

6 comments:

  1. Hehe, sy pn dah kurang buat entri, sometimes bkn x de idea, bukan juga takde masa. tp sbb malas. kekeke. lama betul iklan physiogel ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak dah lama tak post entry but if awak post, entry dia terus boom! Best nak dibaca :'p tu la kann akak perasan jugak. Lama betul physiogel ni haa

      Delete
  2. Fuhh...macam best je dapat CPUV campaign ni. Saya tak pernah lagi letak iklan nuffnang kat blog. Rasa macam nak letak pulak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje letak ads nuffnang kat blog :D dah la senang, and if ada rezeki, dapat duit poket sikit. se sen dua pun tak apa.. mcm menabung le lama lama membukit hehe

      Delete
  3. whoaaaaaaaaa...rezeki dia la tuh.....Alhamdullilah..moga terus berjaya dlm blogging..keep it up ...hehehehee.......konpem naik smgt nak berblog kan?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah syukur :D semangat lah jugak bila dapat macam ni heheheh

      Delete