19 March 2015

Demonic - #NNPremierScreening #NuffnangMY

Assalammualaikum,





Hey everyone!




I ve been a lil bit (a lot actually) busy.. pastu takda internet nya kat bilik kolej, so takleh spend time with my blog sangat :') sedih tapi this is reality! tak dapat laa nak click click nuffnang kat blog orang sangat . But since sekarang ni ada kemudahan internet kat cafe, sementara ada mood nak tulis blog why not kan!? heh

So here, Ive a story bout Nuffnang Premier Screening for Demonic!

Alhamdulillah, rezeki dapat tickets free since I joined satu contest - "the creepiest/scariest moment in my life" . Kena tulis macam short essay 50 words. Senang je contest dia so I decided to write one pada satu malam tu. Actually banyak je creepiest moments tapi I pilih satu moment masa I kat sekolah asrama dulu. Malam tu meremang jugak nak tulis pasal moment tu sebab nya it is true and masa tu pukul 3 pagi :'p memang tak ah nak tulis pasal tu. Then I ended up tulis keesokan pagi nya supaya less meremang bulu roma . Pastu I got the tickets waahh hahaha

nama pun benda free, haruslah pergi :3 *typical Malaysian angats*

             Oh here is my not so review, sebab taknak lah jadi spoiler untuk sesapa yang nak tengok movie ni kann..

Its a James Wan punya movie (alaa orang Malaysia tu ~ Sarawakian if I am not mistaken.)
The movie is good, storyline dia okay and I prefer if ada sambungan.. probably ada kot sambungan dia nanti. Oh and for those yang penakut ke apa... yguys still can watch it! sebab nya dia tak banyak adengan yang buat korang sakit jantung sekejap ke apa :D

Its about 6 students yang nak buat ritual kat satu rumah yang dah pun macam haunted. Then ada sorang detective nak settle kan the probs andd...... all the way dalam cerita tu its more like a story yang diceritakan. So its interesting and not BORING. thats what I want. For me spongebob the movie yang out of the water tu was boring :/  . But Demonic is not.

Cukup sampai sini je kot short review from me. sebab nya the rest yguys kenalah tengok sendiri! hahaha baru ler rasa thrill dia :*

and yes! thanks to nuffnang for this experience :'D for a first timer dapat ticket free, I am really happy *harsee (gelak tahpape)



     So apa lagi, rajin rajin lah join contest Nuffnang sebab nya its easy to join and easy to win! haha (easy lah sangat)
ok lah nak click korang punya nuffnang ads sat :*


tchus peepals!






Posted by Nur Farhana

7 comments:

  1. Wah bestnyer..
    Kitew hari tu nak join tapi email kitew problem..
    Minggu baru okey..Nuffnang dah settelkan..So boleh la join balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh hehe nanti if ada contest kita boleh join sesama! Hehe

      Delete
    2. tu la...dapat la cit chat face to face kan..hehehe

      Delete
  2. selalu je nak join premier screening nuffnang tapi selalu cancel sebab nuffnang selalu screening kt One Utama... jauh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lahh kann, ni Alhamdulillah dia buat kat nu sentral.. Senang naik train je

      Delete
  3. bestnyeeeeee! jeles plak.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha jangan la jeles! Nanti ada contest kita join sesama haa :D !

      Delete