23 February 2015

Second Semester (Back to reality)

Assalammualaikum,

Hallo alle!

Today is the day, where I need to go study. again. haha It is the beginning of the new sem. Tadi about pukul 4.30, I reached UPM.. and rasa macam .. baru je balik rumah cuti haritu.. hmm kena sambung belajar balik :')  Lagi lagi bila dah sampai entrance upm tadi. Luckily esok class start lambat . heehuhihuheuhi .
aaaa nak masuk kolej balik. 


 Sedar tak sedar kejap je haa masa berlalu. Serious tup tap dah second sem?! I bet my major course mesti akan bertambah interesting and tougher than sebelum ni punya course. Good luck to me! haha
and goodluck to everyone budak degree yang start masuk belajar balik. Tapi tadi me and my roommate ingat nak cari barang and dinner sekaligus .
biru biru muka kakak kakak roommate sebab kena lighting restoran.
Yes, what we planned was having a dinner and cari barang barang tak cukup. (almaklumlah awal sem ada je benda nak tinggal kat rumah hm). But we ended up with watching AME. harse* (gelak tah pape sikit). Punya la lama mengadap tv kat restoran tu. and there were so many people tengok AME jugak kat situ. bukan lah kami je yang berniat begitu hehe. conclusion, barang tak cari lansung pun. sebab tak sempat .

then, ni haa baru balik bilik tadi. tak sempat tengok habis pun anugerah tu cuz esok memasing ada class. *sedar diri tu sikit mek peghana*. Tapi sambung dengar dalam radio pulak :'D kakak kakak roommate ku sayang ni. haish. haha
Well I actually didnt have any topic to write so. But this is how my first day in college (on sec sem) is going on.

hmm sikat tu perhiasan je. focus kat kamus tu. selamat berjasa kembali :')
Hambar.post.ini. K .
Gute nacht.


Posted by Nur Farhana

2 comments: