22 February 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Assalammualaikum,

Rasa nya tak terlambat lagi nak join giveaway ni. Giveaway apa?
haaa  if nak tau or nak join sama, click sini : giveaway by emma



since its her birthday on 22nd of March nanti and kena buat wish yang creative :'D ? haha comel je.
I stopped by at her blog and found that .. its an interesting thing to do! Jadi mari lah kita wish kat emma. heheh


my special wish to emma - I just know you, from the giveaways that youve been created, and wanted some creative wish.. well I bet youre something special. Eventho youre actually asking for knowing each other with other bloggers.. It is still a good thing to do. Right?

Anyway, wish you to have a really good day and brighter years ahead. Oh and heard that youre a wife to ofcourse... your husband! hehe. Be a good wife, who can contributes to the world, and family :)
and keep this in your mind "why would you care about the stars in the sky, if there are lots of pretty flowers in your garden. Be grateful, aminn."



hehe thats all! :*




Posted by Nur Farhana

6 comments:

  1. Assalam, hai awak tq JOIN GA kita :)

    Woahh bersemangat kite baga wish dye , TQ TQ good luck ya :)

    cek url kat blog kite nanti taw , xde bgtaw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe semangat lah! untuk birthday girl :p

      Delete
    2. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

      INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

      http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

      Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

      Delete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwh hehe goodluck juga! and thanks semoga awak juga dimurahkan rezeki selalu :)

      Delete
  3. Singgah dari GA yang sama. Good Luck ye
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html?

    ReplyDelete