24 February 2015

My melody #1

Assalamualaikum.

Hey ho!  Okay today is all about......

I am gonna share some of my fav songs. Mana tau korang tengah bosan bosan and rasa macam nak download lagu kat dalam phone memasing kan. Oh btw, harini first class takda buat apa sangat pun tapi letih dia lain macam sikit (okay out of topic)


So! first song

Tau tak Asher Book? Tau? good..
 if yang tak tahu..  His full name is Asher Monroe Book and this is him :)

He is one of the actor dalam movie entitled Fame. Cerita lama.. This song that I would like to share pun lagu lama juga. But I really love it haha maybe because its a love song? (jiwangs sat) 
You guys can search kat google/pergi buka youtube : Try - Asher Book. 
Buat dodoi tidur pun sedap . 


Second song:  

Pun love song jugak. (sorry la malam malam ni fefeeling lagu cinta :'D) 
But this song really means a lot to me. The singer is Chris Medina , one of the peserta of American Idol if I am not mistaken. Lagu yang I would like you guys untuk dengar is "What are words" tajuk dia.

Ni dia , Chris Medina. All I can say he is a tough man after dah tau pasal his life's background. Pasal dia and dia punya wife. You guys boleh google and then watch the music video clip untuk lagu yang I suggest tadi. I am sure yguys gonna cry. cuz I did. hm. Well its an awesome song anyway :D dengar tau!


Last one for today~

Ellie Goulding's pulak!  hehe
Fyi, I am a big fan of "about time" movie .. sebab sangat best dah nak buat acane en! 
and this song merupakan ost for the movie.
hehe the song that I would like to suggest is "How long will I love you" . Another soothing and comfort love song that you guys should hear! okay? 
meh letak gambar singer sikit.. harse* (gelak tahpape)



okay! dah habis. 

thanks sebab baca sampai habis :* 

tchus!





Posted by Nur Farhana

2 comments:

  1. Asyik update blog masa pagi2 buta je eh ? :P Saya tahu lagu 2nd and third je.

    Baru2 ni saya suka dengar 'Father and Son - Yusuf Islam' , versi Shem Thomas pon best jugak. Tahu dia dari lagu abjad tu je, tapi selama ni x bother sangat nak dengar lagu dia. Tpi sekarang boleh tersuka pulak. Hehe.

    ReplyDelete
  2. hehe sebab siang hari takda idea.and pelbagai activities :p waah thanks for the suggestion tau! am sure to hear it. lagu lagu diorang tu lagi laa soothing nya and sejuk telinga nak dengar :*

    ReplyDelete