28 February 2015

Boleh tengok online movies kat Putlocker!

Assalammualaikum,



Hey everyone! since last time the entry was about a movie.. I just wondering "why not I share this with you guys" ? share apa? haha . k. Have you ever heard of megashare? yep.. a website untuk yguys tengok online movies. So tak payah la penat penat check kat tv bila movie tu keluar or maybe ada cerita cerita lama yang susah for yguys untuk tengok dah. Tapi, yguys nak tengok  jugak so search online mv. ada paham?

But am not gonna talk about megashare. Its about putlocker !
Maybe ada any of yguys yang dah tau about website ni. Or maybe ada yang tak tau. so boleh la start tengok movie thru that website. just search the movie and watch !
:p

So far memang the latest mv apa apa pun boleh tengok but sadly kat my kolej takleh tengok . apasal oh.  hmm. Oh and I ve watched banyak movies dah before this kat rumah. Such as, the latest "Penguin of Madagascar" "into the woods(penat dengar dorang nyanyi sampai ngantuk)" "maze runner" and some more I cannot remember. I know right! semua latest movies kot ! hm
oh and Kingsman tak tau lah boleh tengok ke tak, because kat kolej ni ha tak boleh tengok. How if yguys just give a try ok? then go tengok movie sana nuh.



tengok movie tengok jugak. study study jugak. harse*(gelak tahpape)


oklah thats all :)






Posted by Nur Farhana

7 comments:

  1. first time dgr putlocker. nnt klu saya bosan, bolehlah layan moviess

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, i pun tau from abang. Sbb masa tu nak tgok mv online :p

      Delete
  2. good info. kalau tv shows mcm project runway, survivor, antm sy selalu tgk kat watchseries.ag /watchtvseries.to :P macam2 shows ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaah! Thanks for your info tau! It really helps :'D

      Delete
  3. Ooooooo.. Ok..

    Salam,

    Jom join contest review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.
    Dan hadiah menarik untuk mereka terpilih jadi apa tunggu lagi jom visit

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete