17 February 2015

February Giveaway by Mellya and Friends




Assalamualaikum, 

     I joined one more give away :) from Mellya and friends. hahaha macam nama Barney and friends pulak :'D apa apa pun.. why not kan nak try. hihi 

if yguys nak join juga boleh click sini okay?

Here, am gonna put my links of social networks that I have:

and.... no fan page :'p haha

oh and one of my fav blogger : Syira Lokman

and thats all!  hehe thank you :*






Posted by Nur Farhana

12 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama good luck ......http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete
  2. thanks sudi join :) good luck yaa..jemput blogwalk
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-february-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jugak sebab buat segment yang awesome hehe

      Delete
  3. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends_15.html?m=1
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  4. singgah :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete
  5. good luck :)
    PG datang dari segmen yang sama, datang juga, nak jemput sama join iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwh insyaAllah akan di join. and thank you!

      Delete
  6. Hi ... Singgah jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Semoga berjaya ... Jom join giveaway yang nie plak : Mini Giveaway by Hani Rahman

    ReplyDelete
  7. Tahniah :) keputusan pemenang sudah kuar
    mellyareenza.blogspot.com/2015/03/pemenang-february-giveaway-by-mellya.html

    ReplyDelete