11 May 2016

Shawls giveaway. Yay or nay?

Assalammualaikum,




okay. esok test. but tadi dah habis study. and got a little time  untuk revise lagi since class starts at 11. And!

Tomorrow, 12th May 2016, means that this blog, frauananas.blogspot.com, dah two years old!
yes I do have other blogs before. But masalah zaman budak budak dulu. Email tak ingat lah, password tak ingat lah.. and I don't like the way how I wrote my entries back then. So, telah daku deletekan segalanya dari memori memori nonsense lama. *pastu ada gambar dengan kak Maria Elena masa jumpa kat Airport pun terdelete sama. sobs*

I still remember that one blog that I thought it could be my forever blog. Nama dia 'keringtekak.blogspot.com' . I don't know but it sounds great to me! Unique gila en. takpa lah . let bygone be bygone.

Pastu... disebabkan kewujudan frauananas ni dah nak masuk 2 years, Ananasgoodmood pun datang lagi. Should I buat shawls giveaways untuk  pembaca setia blog frauananas ni?  hehehehe :p if you think I should, comment cepat!



percentage yang mengatakan that I should is quite high, since Ramadhan dah dekat juga ni, rasa macam nak bermurah hati pulak. hihi . Okay tell me okays. I give you guys time sampai 12th of May untuk fikir.. its a YAY or NAY.






Posted by Nur Farhana

6 comments:

  1. happy birthday to blog! happy birthday to blog! ahaks xD of course its yeay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha dah boleh berjalan dah blog umur 2 tahun dah :') huhu

      Delete