9 May 2016

Segmen: Sayang Followers Elsa by Elsaalicious

Assalammualaikum,


Haa dah lama tak join segmen ke apa apa kann? So lets, kita support Elsa frozen punya segmen. hehe The more the merrier right?! So what are you waiting for guys... :*
oh plus dia pnya rules sangat mudah and tak leceh. me likey :D semoga ada rezeki lah untuk dapat special gift tu .. heheheh

for those yang tak join lagi but want to join jugak boleh click kat banner bawah ni kay guys .





okay thats all!

Posted by Nur Farhana

13 comments:

  1. terima kasih sebab join elsa :* elsa balas follow #191 dan balas isi tabung awak hehe. rajin rajin datang blog elsa untuk tengok senarai peserta lain. kalau boleh ajak kawan2 lain join tau. thank you :*

    ReplyDelete
  2. saya join jugak...

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/05/segmen-sayang-followers-elsa-by.html

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/segmen-sayang-followers-elsa-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/segmen-sayang-followers-elsa-by.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama. Btw, Good Luck ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/05/segmen-sayang-followers-elsa-by.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dan semoga berjaya yee ^^
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/segmen-sayang-followers-elsa-by.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking dari Segmen yg sama :)
    http://theathra.blogspot.my/2016/05/segmen-sayang-followers-elsa-by.html

    ReplyDelete
  9. owner segmen datang singgah :*

    5 followers yang bertuah akan Elsa senaraikan dalam Bloglist Elsaalicious 8 Jun - 8 Julai

    2 followers yang bertuah akan menerima simple gift dari Elsa

    Siapa akan tolong Elsa? Of Course Random.org hikhik

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen sama..:D

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/05/segmen-sayang-followers-elsa-by.html

    ReplyDelete
  11. owner segmen datang singgah lagi

    ada penambahan reward untuk pemenang :*

    ReplyDelete