17 May 2016

#Ananasgoodmood shawls giveaway bloglist

Assalammualaikum ,



Hye everyone!
hari hari yang dinantikan sudah pun tiba! cewahh *over.



and today, I am so rajin to update about the list of blogs, about 31 blogs yang dah join since last 5 days, awwh thank you so much bloggers yang murah hati and rajin sekalian :')

So the list goes on, sesiapa yang bosan bosan rasa nak blogwalking tu, why not just browse on the list yang dah di letakkan kat bawah ni. :* have fun blogwalking, make friends and click click nuffnang dorang ! hehehe

10. Theathra
14. Dikna



okay! List dah siapp.. creative sungguh nama blog blog semua ni ahaha. For those yang tetiba nama tertinggal ke, do comment so that I can add up yours. Siapa yang tak join lagi.... apa lagi? Join meh hehehe. Happy blogwalking guys :*

till then, pois!







Posted by Nur Farhana

5 comments: