10 May 2016

Giveaway FV oleh Mieza Suhaini



Assalammualaikum.



okay, tahu . Its already late but as I was blogwalking tadi.. then jumpa this one giveaway pastu terus click. OMG yes! I am a shopaholic :') but tengah berjimat so kena control laa sikit.. and organizer giveaway ni, Mieza Suhaini nak buat giveaway bagi FV punya vouchers. Sapa taknak weyy :3 hehe

tak tau laa sempat ke tak nak join ni. habis segala rules dah follow dah and due date is 10th May which is today :'D Please tell me that I am accepted to join this giveaway. Plishh ! huhu (alaa sorry la gedik sikit)


Papepun! InsyaAllah kalau ada rezeki tak ke mana. hehe siapa siapa yang tanak join tu, boleh laa singgah kat blog Mieza Suhaini ni tauu.. boleh click kat banner for further info



okay byee..... :*


Posted by Nur Farhana

3 comments:

  1. Terima kasih sudi join GA Mieza Suhaini ^_^

    done follow awak #195
    http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/05/senarai-peserta-giveaway-fv-oleh-mieza.html

    ReplyDelete
  2. Kalau tak ada rezeki awak dekat sini, mungkin rezeki awak dekat GA lain yang sy akan buat lepas ni :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/05/pemenang-giveaway-fv-oleh-mieza-suhaini.html

    ReplyDelete