6 August 2015

Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015

Assalammualaikum,





Hai semua :) *sopan sangat*



okay lah tanpa melengah kan masa lagi yguys pun da tahu terang tang tang apa yang nak ditulis oleh iols now. I am gonna write about Bloglist Lyssa :D To be honest, dah lama dah I found out this blog wujud. Since zaman sekolah lagi.. heheh then tahun ni pernah first time haritu pergi shout out kat comment box Lyssa. Pastu Lyssa tu reply balik kat blog iols..! gila tak happy hahahahhaha sebab pada pendapat saya lah kan blog Lyssa ni one of the famous blog juga . Ye laa tengok followers and entry yang dia ada pun we can oredi know mehh.

malas panjang lebar lagi... so here is the banner from Lyssa! click on the banner if nak join kayzz.



lets get started! *insert mood serious*

"Blog saya mengenai diri saya, tentang hobi dan bebel syok sendiri serta life's tips. Selalunya saya akan share pasal tempat yang saya pergi and make a review tak berbayar out of it :D suka share some barang-barang macam pasal barang make ups and skin care!"


Omg since kena tulis tak lebih dari 50 patah perkataan, iols terasa macam jawab quiz :') *hands up for those yang kira patah perkataan siap melekat jari telunjuk kat screen laptop mueheheh*



thats all! hui guys meh laa join bloglist ni okies :*




tchus!




Posted by Nur Farhana

5 comments: