3 August 2015

Pencarian Bloglist Aisyhah Nyais Bulan Ogos 2015

Assalammualaikum,





Hye everyone :*





Dah lama dah diri ini tak join memana bloglist or contest. and Ive decided to join "Pencarian Bloglist Aisyhah Nyais Bulan Ogos 2015" 

Pencarian bloglist ni dari seorang blogger yang bernama Aisyhah, (lewls ayat skema sangat).
Rules and regulations untuk join pencarian ni sangat lah mudah and made me feel attracted gitchew nak join. Ni banner dia!



and nak comment sikit pasal her blog eventho she said tak wajib heheh..

" Salam, Hye Aisyhah.. to be honest its the first time saya visit blog awak, itu pun sebab pencarian bloglist yang awak buat >.< anddddd nak sangat cakap yang your blog gonna be one of my "must read" blog sebab.. sebab apa? sebab tak pening kepala nak baca :') Simple but complete ;D Nice to know you gal! hehe " - saya tau awak mesti baca ni sambil check check satu satu link . ihiks :p

so sesapa tak tau nak post entry apa tu meh join! youve still got 4 days more to join :* lets



Das ist alles,

tchus!

Posted by Nur Farhana

2 comments:

  1. Wahh you make me feel so terharu meh, why not kita jadi kawan baik, maceh sebab sudi join...hehek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sesama :'D jangan lah terharu pleasee hihi

      Delete