6 August 2015

365 - Dr. Anwar Fazal


Assalammualaikum,





Hye everyone.



Now I would like to tell yguys a lil bit pasal senaskah buku yang I bet some of us already knew about it. Yep! 365 punya buku. Baru selamat sampai rumah petang tadi since at the moment through online je boleh beli buku ni. And yes I did.


How do I know?
At first I was scrolling to my blog then tetiba rasa bosan. For your information, if I am feeling bored, I will go to those blogs yang I like to read. Contohnya like penulis ni punya wife, honeykoyuki by Fatin Liyana. Lepas baca her blog pasal buku ni, terus I decided to survey and buy it!

For me this book is like everyday quotes for Muslim untuk jadi better Muslim. and... very useful for those yang selalu rasa stress and tension tanpa sebab. Well I do feel macam tu sometimes. and bila rasa macam tu baru laa reti nak solat sunat and baca Al-Quran. sigh..

Anyways :) I am glad to own this book. Tak pernah . never . ever . I have  a book yang plain white je cover page dia. I like it. very much. sangat simple yet meaningful. :D

see how it glows ;)





one of the pages.

its fun tau! tadi main main buka random pages and read em. and apply the contents pada diri sendiri InsyaAllah.
thanks for creating this book Dr :D


Posted by Nur Farhana

9 comments:

  1. huwaaaaaa. nak buku tuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. must buyyy πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  2. Wahhh. Bestnya dah dapat. T.T Kite baru order tadi. Entah bila la dapat. Tak sabar nak baca...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti dapat mesti suka hehe. ☺️

      Delete
  3. bakal dicari di kedai buku.. ^_^

    ReplyDelete
  4. blogwalking sambil follow sini
    muslimahsejati96.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Sedang baca buku diagnosis 2... nanti abis nak cari buku ni pulak... excited!!

    ReplyDelete
  6. kat mana boleh dapatkan buku ni ye?

    ReplyDelete