3 July 2015

Dresslink.com #frauananasreview

Assalammualaikum,




Hello everyone!



Hows your day going? good? Cool!




Today ada benda cool yang nak di share kan pada yguys semua. :D
Siapa pernah dengar Dresslink.com ?


Tak pernah?

Now its time for you guys untuk usha apa benda kah itu. Well it was my first time juga haritu dengar pasal Dresslink.com ni.. But then.. bila buka web tu.. I was very the rambang mata melihat segala pakaian, barang yang terjual dalam tu. I love to online shopping, but itu dulu (selepas sedar bahawa banyak habis duit asyik online shopping). Tapi serious.. dalam web ni.. price barang dia sangat lah murah to compare dengan kedai kedai/instashop yang biasa jual barang barang ni. Oh and.. barang barang dia bukan biasa biasa but one of a kind. lets see!



Dresslink.com   <------ click link ni okies?


I got the chance to shop ka Dresslink ni.. and look what I found hehehe

1. Cardigan cantik!

I am interested dengan baju loose loose yang macam ni. sebab senang kan if kita nak pakai baju lengan pendek ke kat dalam and cardigan ni boleh help kita jadi berlengan panjang :D see the price??? US 8.31 .. haa darab la tiga.. murah je if nak compare dengan internet shop lain.. 

2. Backpack (bag)

One more.. cantik kan?! :'D I know right.. masa dekat overseas mengada tanak beli ba lelawo macam ni sebab selalu nya barang barang cemni murah kat sana.  If tak berkesempatan ke tempat orang.. apa lagi hehehe gi dresslink.com cepat!
Next!!

3. Transparent sling bag :')

I dont know bout chu! but I love this kind of stuffs :') weird tapi cantik sangat!!!!!! hahaha sorry la iolls banyak promote bag dia. hmm sapa suruh cantik sangat :'(
and Alhamdulillah.. Ive got the chance to own some of their stuffs :D

this one :  Hoodies

tadaa! I have thisss hehehe .. fefeeling korea sangat beli yang ni. (ingat Malaysia sejuk sangat ?) lewls .. but I choose this one sebab dia ada zip dekat bahagian bawah so that kita yang tentukan nak longgar or nahh.. ;) easy right?

one  moreee : Beauty blender,

siapa siapa makeup junkies mesti tau kan benda ni?  I know right.. if dalam insta shop.. some people jual seketul rm10.. or rm7 but here? you guys darab tiga.. haa kira la brapa harga dia. very cheap . and! nampak tak logo FREE SHIPPING KAT SITU!??

HEHEHEHE..

tak habis lagi dengan gambar gambar menarik.. youguys boleh click sendiri dekat link tu and see how easy to shop there ;) boleh zoom kat gambar dia, and boleh check size dengan mudah sekali (for baju, skirts etc.. )

nahhh bukti barang iols selamat sampai :D



model tak bebayar saya (shamin a.k.a abang ku) sedang menggayakan hoodies yang iols tunjuk tadi. nampak kecik untuk dia.. but with me it suits well! nanti one day I take a picture with it okies? 


iteww pilih purple clour. comel en? hehe boleh main mekap mekap dah lepas ni :p 
So apa tunggu lagi! hehe lets shop dekat Dresslink.com  !

trust me you will like it :D


(credts to Gianna for helping me through this and thanks to Dresslink.com for awesome stuffs to buy!)


Das ist alles :*

 tschus!



Posted by Nur Farhana

2 comments:

  1. wahhhh. saya pon baru2 ni ada shopping online. buat pertama kali. hehe. comel la sling bag tu, tapi org mcm sy tak boleh guna beg mcm tu. Sebab nnti org boleh nampak pelbagai sampah sarap dalam beg tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh kalau camtu kena ada la bag macam tu untuk awak! baru boleh practice kemas bag bagi tak bersepah :3

      Delete