14 April 2015

Nuffnang Premiere Screening of Avengers: Age Of Ultron

Assalammualaikum,





Familiar with that poster? for those who has the Nuffnang acc mesti tau apa benda ni! yay! another premier screening by Nuffnang guys!

Kepada yang tak tahu meh sini I bagitau.. haaa mak joyah sangat . lewls
Last 8th April, Nuffnang ada buat contest untuk dapat free tickets for this Avengers movie. Guys .
Avengers kot serious lah mesti nak tengok kan!?



And cara cara nak join contest pun amat lah mudah.
First yguys haruslah ada Dayre acc. Tbh, I tak pernah pun ada Dayre acc ni then sampai this contest ada terus I buat :') Avengers punya pasal... apa pun bolehh~ hahaha

Oh then, yguys haruslah choose avenger's heroes yang yguys suka and describe kenapa pilih dia. Then post it on your Dayre!

Easy peasy cheesy baby kan?

So apa lagi! lets join. Ada rezeki dapat tgok wayang free. Premier screening pulak tu, sapa nak bagi? And if ada rezeki juga boleh experience this moments yang buat kan kita lagi bersemangat menjadi Blogger yang bertauliah :p (bertauliah sangat)

oklah apa aku merepek ni. enough.

Sampai sini sahaja post ni! Lets join guys :*

tchus!






Posted by Nur Farhana

2 comments:

  1. bestnya kalau dpt tiket free. dah lama dah tk tengok wyg, muehehe. last tgk pon dengan kawan2, tapi movie tu mmg sampah gila, rasa macam nak baling telur je dkt screen tu.

    rsnya x pnah tgk lagi movie avenger yg sblum ni. tak tahu pn movie ni wujud o.O hehe. just pernah tgk characters tu dari seperate movies je.

    ReplyDelete
  2. Salam, Cantik la blog awak...

    Singgah-singgah blog kitew... Jom...

    Untuk sentiasa rasa muda,
    AGEN ANTI-PENUAAN ANDA,
    boleh lawati blog saya :
    NURDELAILABEAUTYCARE
    http://nurdelailaargan.blogspot.com/

    ReplyDelete