11 April 2015

Model Directory Qiswaa Al Hubb part 1

Assalammualaikum,






Hye there people!!!!!!! (kena jerit sebab rasa dah lama gila tak tulis blog) ohemgeee angatz.





Okay okay, jawapan kenapa saya tak update blog selalu dah selalu di jawab dalam post post sebelum ni :') Plus! now dah start cuti midsem . Finally I got to play with ma blog mayn. Sedih sangat kerana takda wifi di bilik. sobs*

This time, I would like to share with you guys about my first time photoshoot with The Qiswaa Al Hubb Team!
Asalnya saja kengkonon nak cari part time. I dont know why I feel like it. Then tanya kawan saya yang comel dan juga freelance model. Tanya dia how dia boleh terjebak dengan segala sekian perkara. Atas Pikon's help, I got the chance to join the Model Team from Qiswaa. weeee :*

Oh and I got my makeup service from Cham! Dia stay kat Shah Alam jugak so its easier for me to meet her meh. and her service, Alhamdulillah marvelous gitu. Sumpah this is the first time I got my make up on and Im really happy cuz I got it from Cham! (a big applause to her) muah!

weheheheh jangan terkezut pulak, :'p

if nak contact Cham for her make up service, boleh search kat Instagram : @Chammakeup

ni masa photoshoot kat Kenchana Studio, Alam Avenue 2, Shah Alam
disebabkan pergi photoshoot ni alone, so jumpa new friends. This is one of it :* Adlina si gojes floleshh

okay last picture :p

What can I say about this experience is.. haha yguys boleh try apa saja yang yguys nak as long as tak menyusahkan diri sendiri :) Contoh nya macam posing posing ni haa. Just senyum and pose. hahaha pastu dapat tambah kawan pulak tu. I never thot this gonna be okay for me ;'p
harse* ( gelak tahpape )

ini sahaja and trust me. I am gonna post more since now its holiday! hello again my bloggers friends :*




Posted by Nur Farhana

5 comments:

  1. chewah jdi model, hehe. lama tau tunggu entri baru :P ajaib betul mekap ni, kalau sy pakai full makeup tak tau la rupa jdi mcm mana. :x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahaha dah la awak je the only person yang still click nuffnang! And sudi menanti post from akak ni haaa :') terharu akak amelia oiii

      Delete
  2. wah.. tahniah.. dah jadi model.. hehehe :)

    ReplyDelete