3 April 2015

Giveaway 2015 Jubah, dress , leggings oleh Norzi Beautilicious House

Assalammualaikum,




Hey everyone :')




Lama en tak nampak I post entry kan ? Sebab dah start busy and takda internet. Yes same old reasons. sigh*

Tapi! one of blog friends,jjajja :*  or kak Fariza Rahman, tagged I untuk join sama satu giveaway ni :D yeay! thanks for tagging me kak >.< maka, jadilah ada benda nak di post kan balik setelah beberapa hari tak post any entry :')  As we all know, (ke dont know?) this is the first giveaway from bloggershop yang I join and items as hadiah giveaway harus lah juga items yang di jual :p Lagi semangat membara okeh bila tengok hadiah hadiah dia skirts, dress, peplum and many more :0 ! Hope to be the lucky ones :*
oh and instructions yang mudah juga salah satu reason yang buat I join this giveaway. ihiks! (pemalas detected!)

okay di bawah ni adalah banner from the giveaway :D boleh click for more details okies.






oh pastu saya di minta untuk tag two more bloggers. and here, I would like to tag dua commentar tegar and si rajin click nuffnang (girls only okies) :p


















Posted by Nur Farhana

6 comments:

  1. dah 3 kali dah kena tag dengan contest yg sama xD adeh, kena join juga la akhirnya. hehe.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sahut "tag" akak.. :)
    good luck.. moga2 ada rezeki menang.. :)

    ReplyDelete
  3. all d best farhana.
    sory lambat balas kunjungan.
    baru perasan jejak awak tinggal di blog sy.
    sy follow sni. :)

    ReplyDelete