3 August 2017

DYXY Cosmetics Review

Assalammualaikum,


happy august everyone!
Lama dah tak menulis dalam ni.. and as usual, I always write whenever I feel like I want to share something with yguys semua.

Pernah dengar DYXY Cosmetics tak?
For those yang dah pernah dengar and pernah cuba mesti tau how good is the product kan?

Okay untuk yang tak tahu..

Dyxy ni adalah local malaysian brand,
Basically produk kecantikan.. cuma dia more to makeups. Bukan kepada facewash ke apa..

I actually baru guna DYXY ni .. dah nak almost three weeks. And the results agak suprising laa cuz it suits me well!
Selama ni pakai sephora punya compact powder foundation..
but seems my face agak dry.. tu yang cuba Dyxy pulak.
Sebab dapat tahu yang Dyxy ni dia cream foundation.

Ni laa rupa Dyxy tersebut. heheh

Foundation Brush

Green tea face mist

DYXY BC Cream Foundation

Kebaikan product ni ofcourse laa mentutup cacat celaa yang ada kat muka tu.. But what I like about it is bila apply je kat muka, muka jadi lembut. And tak kering dah macam dulu.

Even after cuci muka pun.. dia macam repair muka sekali :'D (me iz so happy)

Facemist pulak memang fuction untuk kecut kan jerawat and very refreshing!








This is how I look when I apply Dyxy BC Cream. I know. I look so happy.. hahaha btw nak suruh tengok kulit muka sebenarnya :'p

I like how it looks natural on my face.

Puas hati sangat beli barang suits with the price jugak :*
Nak cantik punya pasal kan..

Btw , if you guys berminat nak beli.. or nak tahu lebih pasal DYXY Cosmetics.. boleh whatsapp Iolss kay! Cuz I am the authorized dropshipper for this product.

InsyaAllah, usaha nak mencantikkan diri sendiri.. nak juga tolong yang lain so that everyone can look presentable no matter where they go


Here is my number, whatsapp : 016- 601 5585 - nana  :)
p/s : InsyaAllah I will make a Dyxy 'How to use' Video ! stay tuned okay

***LATEST UPDATE***

I MADE THE VIDEO :*



Posted by Nur Farhana

No comments:

Post a Comment