25 January 2018

first entry in 2018 starts today!

Assalammualaikum,


Hye everyone! How are you guys doing?

Semoga semua sihat sihat belaka lah hendakNya :*

Okay memandangkan it has been soooo long I tak menulis apa apa entry dalam ni, so lets start fresh shall we? Cehh takda la fresh mana sangat pun. Papepun so sorry for leaving this blog hanging for quite sometimes.

But guess what?? Sangat banyak perkara yang berlaku menjelang ending 2017 sampai lah tahun 2018 ni (walau pun baru 25 hari dalam 2018).

Updates about me.. *ceh ada ke nak tahu*

I've just finished my degree and insyaAllah february ni I sambung Masters pulak. (hihi..)
Yes, masih di tempat yang sama, UPM, Serdang tercinta and still di faculty yang sama which is FBMK (Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi). Alhamdulillah, so far everything went smoothly and hope for the best je lah untuk my Masters nanti. Aminnn.

Okay next!

Lately ni, I sangat lah tertarik untuk menjaga kulit muka dengan menggunakan skincare dan cara cara penjagaan muka yang betul. My face skin memang problem sejak stop daripada dnars skincare :/ Memang berparut and breakout. But fortunately, sekarang sedang dalam pemulihan and insyaAllah nanti kalau dah flawless muka ni.. boleh la share dalam blog jugak. heheheh (acah kan?)


And something yang quite big jugak is....... I ada tulis lagu sekarang for my own brother, Haikal Farid. I actually composed the song, too. And kat sini, I would like to tell you guys, please support our karya insyaAllah semoga ada rezeki :'D Tajuk lagu ; Waktu Terindah
And writing songs has been my fav hobbies nowadays.. hope that I can buat lagu for others lagi and can inspire + entertain people at the same time !


latest me in 2018 (this time tengah cari bahan for my Masters research.. haruslah bergambar baru semangat)


Nahh, there goes my brief story of ending 2017 and beginning of 2018.
By the way.. cantikkan my new header !???  I know right!! so cantik :')

Anyways,
Hope you guys pun sentiasa happy and tabah menjalani kehidupan :*

till next time!
Tchuss
















Posted by Nur Farhana

6 comments:

  1. Semoga berjaya farhana

    ReplyDelete
  2. www.nileriyadh.com
    عندما تستعين بشركة متخصصة في عمل التنظيف الخاصة عندما تكون الشركة لها سمعة طيبة في مجال التنظيف ستحصل على منزل براق وأرضيات و حوائط نظيفة تماما مع الحفاظ على ألوانها من مواد التنظيف لنظافة شيئا ضروريا وخاصة عند تواجد اطفال صغار يخشي عليهم من الاتربة
    شركة تنظيف واجهات بالرياض
    افضل شركة تنظيف منازل بالرياض
    شركة تنظيف مساجد بالرياض
    شركة تنظيف منازل بالرياض رخيصه
    شركة تنظيف بيوت شعر بالرياض
    شركة تنظيف منازل بالرياض مجربه
    شركة تنظيف فلل بالرياض
    شركة تنظيف وصيانة مسابح بالرياض

    ReplyDelete