15 October 2017

Innisfree - Tea Tree It's real squeeze REVIEW

Assalammualaikum,


Hai everyone!
So I have told you guys yang I akan update pasal this Tea Tree mask kan...
Okay the reason on why I decided to try Tea Tree mask first than Bija sebab sayang nak guna Bija punya lagi. Lol

this is how the packaging looks like. *atas tu  saya dah ter koyakkan*



So I actually made a video for the Review. So that you guys boleh tengok how the mask looks like.



Okay.. so here is an update frome me after trying it!


- The texture of the mask/essence dia tak berair.
(the consistency quite thick)

- Mask dia not too big nor too small on my face, sedang elok laa.

- Rasa refreshing bila pakai kat muka and buat rasa nak tidur.

- Ada bau macam ala ala dekat spa  (probably thats the smell of tea tree?) lebih tepat macam bau minyak urut yang herbal tuu. (siapa tau minyak urut dia tahu la. hehe)

- A bit sticky after bukak (wait for 20 mins tau baru bukak. jangan pakai sampai kering pulak)

- Very soft masa nak urut tu.. and cepat kering. 

- I washed my face after an hour lepas buka mask sebab my face jadi a bit oily? 

- It makes me feel refreshing and moisten my face (nothing really special about this mask.. just like the normal ones)

- Takda major breakouts berlaku, since I got several pimples on ma face. 

- The rest.. okay okay sajaa

Heheh okay so thats all for my Tea Tree innisfree It's real squeeze review!
For me okay laa suits with the price RM 4. I like how it is not watery macam normal masks yang selalu menjejeh jejeh sbb essence dia terlampau excessive. 

Can't wait to wear Bija sebab orang cakap dia good for acne prone skins. 

Okay tu je .. 

Tchus!


Posted by Nur Farhana

1 comment:

  1. Salam singgah dan follow :)

    Jemput join GA sy

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete